Deze website plaatst cookies.
×

labelOver Psytec

Fred Verschuur, oprichter Psytec. Mijn naam is Fred Verschuur, psycholoog en oprichter van Psytec. Mijn enthousiasme voor EMDR is ontstaan in 2013 tijdens de Basisopleiding EMDR. Al heel snel werd mij duidelijk dat ik veel cliënten kon helpen met dit fraaie behandelprotocol.

Maar net zo snel werd mij duidelijk dat het 'wapperen' met mijn armen toch aardig vermoeiend was. Er zijn natuurlijk ook andere stimulatietechnieken zoals de 'tikjes' en de 'taps', maar uit onderzoek blijkt toch duidelijk dat EMDR met oogbewegingen het meest effectief is en de absolute voorkeur heeft.

Tijdens de opleiding kregen we enkele technische apparaten te zien die deze handbewegingen over konden nemen, een heerlijk idee! Ik vond deze apparaten echter erg prijzig en dacht: "dat moet goedkoper kunnen...".

Ik heb dit idee verder onderzocht en besloot uiteindelijk zelf iets te gaan ontwikkelen. Net zo doeltreffend, maar eenvoudiger van opzet, zodat de kosten lager konden blijven. In augustus 2013 heb ik Psytec opgericht om mijn idee verder tot leven te brengen. Zonder enige ervaring als ondernemer, maar met veel enthousiasme en volledig vertrouwen in mijn plan, ben ik op zoek gegaan naar geld voor de startinvestering en een ontwikkelaar voor de technische realisatie.

Het eerste 'model' van de Psytec EMDR Lightbar Na een lang ontwikkeltraject met meerdere modellen (het eerste 'model' zie je hiernaast), een hoop 'test-behandelingen' en evaluaties, is de Psytec EMDR Lightbar nu een feit!

Ik hoop dat je net zo enthousiast bent over de EMDR Lightbar als ik en dat je met mijn product veel cliënten een effectieve EMDR-behandeling kan geven. Zonder het jezelf al te zwaar te maken. Ik doe in ieder geval geen EMDR-sessie meer zonder!

shopping_cartBestellen?

 → Ga direct naar het Bestelformulier.