Deze website plaatst cookies.
×

labelDe EMDR Lightbar

De EMDR Lightbar bestaat uit een lichtbalk met een statief en een controller. Het blauwe licht dat op de lichtbalk heen en weer beweegt dient als visuele stimulus voor de cliënt.

doneEenvoudige bediening

De EMDR Lightbar heeft een vaste controller. Met deze eenvoudig te bedienen controller kunt u de EMDR Lightbar aansturen. Hiermee kunt u het licht op de lichtbalk in beweging zetten en weer pauzeren. Ook kunt u de snelheid waarmee het licht beweegt instellen zodat u de belasting goed kunt aanpassen aan de behoefte van de cliënt.

doneIngebouwde accu

De EMDR Lightbar werkt op een ingebouwde accu en kan daardoor overal gebruikt worden. De accu gaat tenminste 12 uur mee bij continu gebruik, ruim voldoende voor een gehele dag met EMDR-sessies. De accu kan met de meegeleverde netadapter in ongeveer 4 uur weer helemaal opgeladen worden.

doneUniversele aansluiting statief

Bij de EMDR Lightbar wordt een tafelstatief geleverd dat tot een hoogte van maximaal 30 cm uitgetrokken kan worden. In de meeste gevallen is dit voldoende. Door de universele aansluiting (1/4″) is de lichtbalk echter ook te plaatsen op andere statieven.

doneAutomatische timer

Om de EMDR-sessie nog gemakkelijker te maken heeft de EMDR Lightbar een ingebouwde timer. Hiermee kunt u heel eenvoudig bijhouden wanneer u gedurende een ‘set’ de stimulatie weer kan stoppen en wanneer u weer ‘back to target’ moet gaan als de associatiereeks nog niet tot een einde is gekomen.

doneKoffer

De EMDR Lightbar wordt standaard geleverd in een speciaal ontworpen opbergkoffer. Zo kunt u de EMDR Lightbar netjes en veilig opbergen en gemakkelijk meenemen.

doneDe EMDR Pulsers

De EMDR Lightbar is uit te breiden met een set van twee pulsers, handzame trilapparaatjes voor extra tactiele stimulatie.  → Lees meer over de EMDR Pulsers…

shopping_cartBestellen?

 → Ga direct naar het Bestelformulier.